Swoją działalność Spiżarnia rozpoczęła w 2006 r. Lokal ma do zaproponowania dwa rodzaje kuchni. Jedną z nich jest tradycyjna kuchnia polska - w menu można znaleźć m.in. pierogi, bigos, gołąbki, flaczki czy chleb ze smalcem.
Drugi rodzaj kuchni jest dla śpieszących się klientów. Obok znajduje się stanowisko, w którym podawane są zestawy kebabowe, hot-dogi czy hamburgery.
Spiżarnia jest otwarta od poniedziałku do niedzieli od godz. 10 do ostatniego klienta.
Ci, którzy chcą odwiedzić lokal w internecie, mogą to zrobić na Facebooku. Lokal ma swój profil.
Jak przygotować się do rozmowy o pracę?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?