Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe ciasto arbuz. Smakuje i wygląda obłędnie, a zrobisz je bez trudu. Polecamy przepis na ciasto z kremem i galaretką z arbuza

Ciasto arbuz - Krok 1.

Jeśli używasz mrożonego i rozdrobnionego szpinaku, to go najpierw rozmroź i dokładnie odciśnij z nadmiaru wody za pomocą papierowego ręcznika. Możesz go także chwilę poddusić na patelni, by woda odparowała. Świeże liście szpinaku wystarczy zmiksować.

Zobacz również

Pięć medali zawodników z Klubu Karate Champion-Team Łódź w stolicy polskiego karate

Pięć medali zawodników z Klubu Karate Champion-Team Łódź w stolicy polskiego karate

Wracają tramwaje wodne Żeglugi Gdańskiej. Kiedy popłyniemy na Hel?

Wracają tramwaje wodne Żeglugi Gdańskiej. Kiedy popłyniemy na Hel?

Polecamy

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Botwinka z ziemniakami. Z przepisu mojej mamy wychodzi idealna!

Nowe udogodnienia na lotnisku Modlin. Duży ukłon w stronę pasażerów

Nowe udogodnienia na lotnisku Modlin. Duży ukłon w stronę pasażerów

Uczniowie I LO w Malborku wyróżnieni w konkursie poświęconym Jackowi Kaczmarskiemu

Uczniowie I LO w Malborku wyróżnieni w konkursie poświęconym Jackowi Kaczmarskiemu