MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Skórka arbuza w kuchni azjatyckiej: W niektórych kuchniach...
fot. Pixabay

Jesz tylko czerwoną część arbuza? To błąd! Jego skórka ma wyjątkowe właściwości. Zobacz jakie, a już nigdy jej nie wyrzucisz!

Skórka od arbuza - jak wykorzystać ją w kuchni?

Skórka arbuza w kuchni azjatyckiej: W niektórych kuchniach azjatyckich skórka arbuza jest używana jako składnik dań. Można ją dodawać do zup, sosów lub potraw wok. Skórka arbuza ma delikatny smak i chrupiącą konsystencję, co dodaje wyjątkowego smaku do dań.

Zobacz również

Zbliża się 17. Małopolski Festiwal Piosenki "Integracja malowana dźwiękiem" w Bochni

NOWE
Zbliża się 17. Małopolski Festiwal Piosenki "Integracja malowana dźwiękiem" w Bochni

Nowe LEGO z Władcy Pierścieni nadchodzi i imponuje. Przekonaj się

Nowe LEGO z Władcy Pierścieni nadchodzi i imponuje. Przekonaj się

Polecamy

Chcesz przyciągać spojrzenia? Postaw na siwe włosy i błyszcz

Chcesz przyciągać spojrzenia? Postaw na siwe włosy i błyszcz

„Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw

Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw

Po pożarze przy Jagiellońskiej. Gdy mieszkańcy spali, ktoś podłożył ogień w kamienicy

Po pożarze przy Jagiellońskiej. Gdy mieszkańcy spali, ktoś podłożył ogień w kamienicy