MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych...
fot. Monika Schröder/pixabay.com

Przyrządzasz tak kurki? Niszczysz ich właściwości zdrowotne. Leśnicy wyjaśniają, czemu lepiej ich nie smażyć. Jak przygotować je prawidłowo?

Nie smaż i nie sól kurek! Leśnicy wyjaśniają, czemu nie należy tego robić. Tak przyrządzisz pieprzniki jadalne, aby były smaczne i zdrowe

Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych związanych z działaniem przeciwpasożytniczym. Grzyby te po odpowiednim przygotowaniu odrobaczają organizm, a także chronią wątrobę i wzrok.

Zobacz również

Groźny wypadek w Łącku. Trwa reanimacja jednej osoby. Na miejsce leci LPR

Groźny wypadek w Łącku. Trwa reanimacja jednej osoby. Na miejsce leci LPR

Festiwal Urwanych Filmów 2024 odbędzie się w najbliższy weekend PLAKAT

Festiwal Urwanych Filmów 2024 odbędzie się w najbliższy weekend PLAKAT

Polecamy

Uczniowie ZST Malbork z wizytą w Morskim Oddziale Straży Granicznej

Uczniowie ZST Malbork z wizytą w Morskim Oddziale Straży Granicznej

Tylko popatrz co na siebie założyła Racewicz. Ten krój ukryje pelikany i masywne uda

Tylko popatrz co na siebie założyła Racewicz. Ten krój ukryje pelikany i masywne uda

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka