MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki....
fot. Blendbloke Pixabay.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Smażenie zimnego mięsa

Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki. Warto odczekać 10-15 minut i dopiero zacząć jego przyrządzanie. Istnieje ryzyko, że mięso na wierzchu będzie wyglądało na gotowe do spożycia, jednak w środku surowe. A każdy wie, co się może wiązać ze zjedzeniem surowego mięsa.

Zobacz również

Kurski zaśpiewał z Zenkiem Martyniukiem. Tak walczy o mandat do PE - WIDEO

Kurski zaśpiewał z Zenkiem Martyniukiem. Tak walczy o mandat do PE - WIDEO

Ciekawe biegi dla dzieci w ramach 12. Piątki dla Bartka w Kielcach [ZDJĘCIA]

Ciekawe biegi dla dzieci w ramach 12. Piątki dla Bartka w Kielcach [ZDJĘCIA]

Polecamy

Tygodniowy przegląd prasy w Malborku, (26.05-1.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Malborku, (26.05-1.06.2024)

Tylko remis Pomezanii w Kolbudach. Bramka i czerwona kartka Tomasza Grabowskiego

Tylko remis Pomezanii w Kolbudach. Bramka i czerwona kartka Tomasza Grabowskiego

O tworzeniu i rynku gier VR w Polsce, a także współpracy z firmą Meta – wywiad

O tworzeniu i rynku gier VR w Polsce, a także współpracy z firmą Meta – wywiad