W ramach unieważnionego konkursu na obsługę gastronomiczną Dni Malborka MCKiE oczekiwało od oferentów spełnienia co najmniej takich wymogów:
a) stoiska gastronomiczne o zróżnicowanym asortymencie m.in.:
- potrawy z grilla (kiełbaski, szaszłyki, steki itp.)
- potrawy z rożna (kurczak, golonka itp.)
- hot-dogi, hamburgery, zapiekanki, kebaby itp.
- zestawy obiadowe, sałatki, bigos
- napoje bezalkoholowe
- napoje alkoholowe do 4,5 proc. oraz piwo
b) wystarczającą ilość miejsc siedzących za stołami dla minimum 1000 osób spośród uczestniczących w imprezie, w tym część stołów z zadaszeniem dla minimum 500 osób,
c) nieodpłatne zapewnienia cateringu dla wykonawców wg dostarczonej listy (ok. 25 porcji),
d) wydanie organizatorowi bezpłatnie 10 posiłków dziennie z napojami.
Za umożliwienie prowadzenia handlu podczas Dni Malborka MCKiE oczekiwało od oferentów co najmniej 7 tys. zł brutto. Żadna oferta jednak nie wpłynęła.
Malborskie Centrum Kultury i Edukacji unieważniło konkurs i we wtorek (4 czerwca) wystosowało zapytanie ofertowe do firm, zmniejszając o połowę wymagania dotyczące liczby miejsc siedzących. Teraz może być ich już 500, a nie 1000, jak oczekiwano wcześniej. Termin składania ofert mija 6 czerwca, a głównym kryterium oceny ofert będzie cena.
Ze szczegółami zapytania ofertowego zapoznasz się TUTAJ
Strefa Biznesu: Rewolucyjne zmiany w wynagrodzeniach milionów Polaków
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?